2012/12/20

De jó, hogy ránktalált!

Nincs "elég" pénzem... mondta az ügyfél és én boldogságtól telt szemmel mondtam: De jó, hogy ránktalált!

Az alap hozzáállása az embereknek a forex robotokkal történő kereskedéshez az, hogy azoknak való, akinek sok-sok milliója van. Érdemes kicsit körbeolvasni itt vagy az oldalunkon, mert ez a mi esetünkben nem így van!

 Pontosan azért alkottuk meg a befektetési rendszerünket, hogy a kisebb megtakarításokkal rendelkező emberek is pénzeiket biztosan gyarapodó területen tudják elhelyezni! Ezért örülök, hogy ránk talált!

De tényleg!

Aki milliomos vagy milliárdos, annak nem nagyon kell segítő kezet nyújtani ahhoz, hogyan érje el céljait. Ellenben azokkal, akiknek nem volt eddig lehetőségük arra, hogy belelássanak egy másik világ mindennapjaiba.

Képzeljük el azt, hogy a gazdagságot a szegénységtől egy rettentően veszélyes erdő választja el egymástól és csak úgy lehetünk gazdagok vagy jómódúak, hogy átkelünk ezen az erdőn.


Három lehetséges utat vizsgálok:

      1. Bele sem kezdek, úgyis meghalnék az úton - azaz feladod a kezdés előtt.
      2. Belevágsz magadtól, mert annyira szeretnél többet elérni, hogy képes vagy "szinte vakon" - kockáztatva mindent - menni előre, hogy átjuss az erdő túloldalára - reménykedve, hogy nem téveszted el közben az irányt. 
      3. Segítséget kérsz egy vándortól, aki ismer egy olyan utat, amin van esélyed átérni a túloldalra.

Szeretném, ha mi lehetnénk a segítőkész Vándorod!
Belemernél vágni egy útba? Vagy egyáltalán megízlelni azt, hogy milyen érzés mikor van egy eszköz a kezedben, ami akkor is dolgozik, amikor Te alszol, eszel, munkahelyeden vagy, esetleg szórakozol? Vajon bele mernél-e vágni az útba akkor, ha kipróbálhatnád, milyen a másik oldal és nem csak a sztorikat hallottál volna róla? Tölts el fél évet egy közel hasonló világban, próbáld ki, érezd azt, hogy talán nem is olyan hatalmas az az erdő, mint amilyennek az élet beállítja.

Minimum csomagunk csupán 50 dollár!


Megjegyzés: Oldalunkon az ajánlott minimum befektetési idő: 6 hónap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése